Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Recente nieuwsberichten

 • Nieuwe stimuleringsregeling professioneel personeelsbeleid

  Nieuwe stimuleringsregeling professioneel personeelsbeleid voor MKB bedrijven in Drenthe.

 • Akkoord Jumbo en COR

  Wat velen niet voor mogelijk hadden gehouden, in ieder de gewortelde vakbondsleden, is er toch een akkoord gekomen tussen Jumbo en COR over arbeidsvoorwaarden.

 • Privacywetgeving in 2018

  Privacywetgeving op werkvloer actueel in 2018

 • Koerskaart

  De Koerskaart is ontwikkeld door de Sociaal-Economische Raad (SER). De SER stelt de kaart gratis ter beschikking, op voorwaarde dat de Ondernemingsraden die er mee werken hun bevindingen terugkoppelen aan de SER.

 • Duurzame inzetbaarheid hot thema

  Duurzame inzetbaarheid blijkt een buitengewoon actueel thema. Hoe gaat u hier als organisatie mee om?

 • NIeuwe regeling HR Analyse

  Nieuwe regeling voor het laten maken van een HR analyse-instrumenten voor bedrijven uit de metaal - elektro. De nieuwe regeling waarbij bedrijven een subsidie ontvangen op het laten uitvoeren van een HR scan heeft een looptijd van 1 mei 2017 t/m 31 december 2018

 • Aandeelhouders, medeondernemers en adviesrecht OR

  Normaal gesproken heeft de Ondernemingsraad geen adviesrecht op het moment dat de aandeelhouders een adviesopdracht uitzetten, het wordt anders wanneer de aandeelhouders als medeondernemer kan worden gezien, dan is er wel sprake van adviesrecht.

 • Minister Dijsselbloem ontdekt de OR als beschermer van bedrijven

  Ministerie van Financi├źn is recent geschrokken van recente overname pogingen van grote Nederlandse bedrijven zo als PostNL en Unilever. De roep is groot om bedrijven meer mogelijkheden te bieden om zichzelf daartegen te beschermen. In dat kader is men van mening dat ondernemingsraden er meer over te zeggen moeten krijgen.

 • Kosten Cursus OR 2017

  Ook voor 2017 heeft de SER richtbedragen afgegeven voor cursussen en trainingen voor leden van de Ondernemingsraad. Hiermee krijgen ondernemingsraden en ondernemers een idee van wat een redelijke prijs is voor een opleiding.

Oudere nieuwsberichten

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart