Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Nieuwe stimuleringsregeling professioneel personeelsbeleid

Nieuwe stimuleringsregeling professioneel personeelsbeleid voor MKB bedrijven in Drenthe

Subsidieregeling HRM MKB 

In 2019 opent de provincie Drenthe een subsidieregeling Human Resource voor de MKB bedrijven in Drenthe. Deze bedrijven kunnen vanaf 4 februari tot en met 31 december 2019 subsidie aanvragen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) om hun personeelsmanagement te professionaliseren en de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

Inwinnen extern advies

De subsidie is beschikbaar voor het inwinnen van extern advies bij het opstellen van een strategisch HR-beleidsplan, HR-opleidingen, -trainingen en cursussen of het verwerven van erkenningscertificaten. Ook de verbetering van de duurzame inzetbaarheid van werknemers in het arbeidsproces komt in aanmerking. Denk aan het uitvoeren van een employabilityscan, waarbij een deskundige de inzetbaarheid van een medewerker in kaart brengt, of het opstellen van een ontwikkelingsplan. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten. De kosten van het project moeten minimaal 1.000 euro zijn en de subsidie is maximaal 10.000 euro.

Aanpak mismatch arbeidsmarkt

De HR-regeling komt uit de maatregelen vanuit de motie ‘Aanpak mismatch arbeidsmarkt’ van Provinciale Staten. De regeling helpt mkb-bedrijven een modern HR-beleid te voeren en vraag en aanbod op de Drentse arbeidsmarkt meer op elkaar af te stemmen.

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen de MKB bedrijven bij het ondersteunen van HR gerelateerde vraagstukken. Wij komen dan ook graag in contact met bedrijven die wellicht meer willen weten over deze regeling en welke diensten wij kunnen aanbieden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart
sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions