Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Uitzendkracht of payroll?

Werkt uw organisatie veel met tijdelijk personeel en wilt u bij voorkeur de medewerkers niet zelf in dienst nemen? Dan kan Partner Personeel & Organisatieadvies uw organisatie ondersteunen middels de uitzendconstructie of payroll-constructie.

Uitzendkracht

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt de mogelijkheid om werknemers te verlonen middels de uitzendformule. Indien men als werkgever zelf een geschikte kandidaat in portefeuille heeft dan kan men deze onderbrengen bij Partner Personeel & Organisatieadvies. De kandidaat wordt dan uitzendkracht. Partner Personeel & Organisatieadvies hanteert een transparante factor, door het zelf aanleveren van de kandidaat hanteren wij een scherp tarief. Door onze unieke constructie kunnen wij in het gehele land deze dienst aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendkracht payroll

Payroll

Ook kunnen wij uw organisatie de Payroll-constructie aanbieden. De werknemer komt wel bij u in dienst maar Partner Personeel & Organisatieadvies ontzorgt u zoals werkzaamheden betreffend de salarisbetaling, de loonstrook, de belasting- en premieafdrachten, de verzuimbegeleiding bij ziekte. En mocht er sprake van zijn ook voor ander tijdelijk of vast werk, ontslag of ontslagvergoeding.

Uitzenden en Payrollen in diverse branches

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft ervaring met uitzendkrachten en payrollen in tal van branches o.a.

  • Transport & logistiek.
  • Bouwsector en installatietechniek.
  • Tuincentra en groenvoorzieningen.
  • Autobranche.
  • Horeca.
  • Productiebedrijven.
  • Schoonmaakbranche.
  • Overige branches zoals kinderdagverblijven, sportscholen, notariaat, woningstichting etc.

Verwante informatie

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart