Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Wie zijn wij?

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches zoals:

 • transport & logistiek
 • bouwsector en installatietechniek
 • tuincentra en groenvoorzieningen
 • autobranche
 • horeca
 • productiebedrijven
 • schoonmaakbranche
 • overige branches zoals kinderdagverblijven, sportscholen etc.

Gerrit Lijkendijk

Waarom kiest u voor ons?

Wij merken dat klanten voor ons kiezen om de volgende redenen

 • Ruime ervaring in het MKB

  Wij hebben ruime ervaring met HRM diensten binnen het MKB. Variërend van middelgrote en grote organisaties in diverse HRM-functies: uitvoerend, beleidsmatig en eindverantwoordelijk. Zie ook ons portfolio hrm advies.

 • Gestoeld op de praktijk

  Mijn ervaring als voormalig OR-lid en later als adviseur om Ondernemingsraden op te zetten en door te ontwikkelen benut hij middels de training die hij ontwikkelde voor beginnende OR-leden.

 • No-nonsens en slagvaardig

  Een grote dosis nuchterheid is typerend voor Gerrit. No-nonsense maar toch slagvaardig en doortastend. Er niet omheen draaien, maar effectief zijn en to-the-point. Deskundig en terzake komend. En je kunt op hem aan. Dat is Gerrit Lijkendijk ten voeten uit. Zie ook: onze visie.

 • Samenwerking

  Partner Personeel & Organisatieadvies werkt samen met o.a. een aantal ervaren trainers en coaches alsmede een gecertificeerd bedrijfsarts.

Actief in geheel Nederland

Partner Personeel & Organisatieadvies is gevestigd te Hoogeveen, Wezep en Amersfoort (zie: www.kantoorinhoogeveen.nl) en biedt HRM advies in alle regio's in geheel Nederland.

Intensieve samenwerking met Coaching Lemelerberg

Naast trainingen kunt u bij ons ook terecht voor (Loopbaan) Coaching, Coaching voor Leidinggevenden, en Coaching bij Arbeidsconflict. Partner Personeel & Organisatieadvies werkt nauw samen met erkend coach Jean-Léon Klostermann van Coaching Lemelerberg.

Jean-Léon is een mensenmens pur sang. Als middelste van een groot gezin nam hij van jongs af aan een sociale rol op zich. Deze rol heeft hij uit kunnen bouwen tot diverse leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Nadat hij zijn muzikale hart volgde en klassiek zanger werd bleef het coachen van collega’s voor hem een vanzelfsprekendheid. Voor hem was het dan ook logische stap om er professioneel mee aan de slag te gaan. 

Jean-Léon is er van overtuigd dat elk mens de kracht en het talent heeft om zich gelukkig te voelen. Jean-Léon ziet zijn rol dan ook die van katalysator die belemmeringen kan wegnemen en zo mensen in beweging brengen. Dichter bij je zelf komen is zijn doel met aandacht voor je hoofd, je hart, je lichaam en wat je bezielt.

Hij wordt dan ook blij als hij mensen kan motiveren en inspireren om hun doel te bereiken. Iets veranderen in je leven, daar is moed voor nodig. Een nieuwe richting in je werk, diepgewortelde denkpatronen doorbreken of vastgeroeste gewoontes afleren, het zijn vraagstukken waar je vaak hulp bij kunt gebruiken. Om de keuzes vanuit een ander perspectief te bekijken, om twijfels om te zetten in richting, om dromen om te zetten in daden en ‘eigenlijk zou ik’ om te zetten in ‘ik ga’.

Coaching van de zaak

Met coaching van de zaak kun je regelmatig een coach in schakelen, een vertrouwd persoon die onafhankelijk is, er blanco kan instappen, geen weet heeft van ‘heilige huisjes’ en geen collega is van collega’s.

Coaching van de zaak kan concreet helpen bij o.a. stressklachten, faalangst, onzekerheid, dreigende burn-out, timemanagement en bij conflicten.

Jean Leon Klostermann

Meer informatie over coaching

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart