Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Partner Personeel en Organisatie Advies werkt in de dagelijkse praktijk samen met professionele coaches. Zo werken wij nauw samen met erkend coach Jean-Léon Klostermann van Coaching Lemelerberg. Hij verzorgt coaching voor werknemers, leidinggevenden en coaching bij arbeidsconflicten.

Personal coaching voor werknemers

Op het snijvlak van werk en privé kunnen altijd dingen gebeuren die je uit je evenwicht brengen. Denk bijvoorbeeld aan een sterfgeval, een reorganisatie, een zieke partner, of beëindiging van een relatie. Dat heeft z’n onmiddellijke weerslag op hoe je functioneert. Jean-Léon Klostermann traint zijn cliënten in mentale lenigheid: anders leren omgaan met de grillen van het leven. Ben je mentaal lenig? Dan kom je sneller weer op beide benen terecht en voorkom je (langdurige) uitval. De kosten van coaching vallen in het niet bij ziekteverzuim. 

Wanneer coaching?

  • Burn-out preventie en herstel; Coaching bij ingrijpende gebeurtenissen
  • Coaching t.b.v. duurzame inzetbaarheid; begeleiding bij het verbeteren van fysieke- en mentale gezondheid.
  • Coaching bij stressklachten, timemanagement, faalangst, of dreigende overbelasting door mantelzorg

Interesse? klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Coaching voor Leidinggevenden

Uw bedrijf groeit en naast ondernemer bent u ook steeds meer werkgever. Dat vraagt om ontwikkeling van people management skills. Met Coaching voor Leidinggevenden kunt u concreet werken aan leiderschap. Door één op één te kunnen sparren over dat wat u tegenkomt in deze rol, gekoppeld aan kennis uit speciaal hiervoor samengestelde readers, is snel vooruitgang te boeken.  Aan bod komen onderwerpen als open communicatie, creëren van goede werksfeer, situationeel leiding geven,  delegeren, monitoren van resultaten, constructief feedback geven, vertrouwen geven en vertrouwd worden. Resultaat: uw team voelt zich betrokken en gewaardeerd. En de medewerkers dragen met plezier en energie bij aan het succes van uw onderneming. 

Interesse? klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Coaching bij Arbeidsconflict 

Daar zit je als werkgever natuurlijk niet op te wachten. Maar het kan je toch gebeuren: een verstoorde arbeidsrelatie. Vaak is er dan sprake van wederzijdse onvrede of teleurstelling. Gesprekken worden discussies, partijen graven zichzelf in en komen tegenover elkaar te staan. Door beschadigd vertrouwen en flinke frustraties kunnen emoties hoog oplopen. Hier zo snel mogelijk uitkomen, vraagt om een onafhankelijk specialist. Een conflictcoach laat betrokken partijen hun hart luchten en stapt over de schuldvraag heen. Er wordt constructief gewerkt aan een oplossing. Dat kan zijn: werken aan herstel van het vertrouwen om weer tot een goede samenwerking te komen (het conflict wordt opgelost) of: met respect voor elkaar en in goed overleg uit elkaar. 

Interesse? klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Over Jean-Léon Klostermann

Ik denk dat iedereen de kracht en het talent heeft om gelukkig te kunnen zijn. Privé en ook in het werk. Soms is daar wat hulp bij nodig. Ik kan deze bieden door als katalysator op te treden. Door goed te luisteren en vragen te stellen. Door belemmeringen weg te nemen en mijn cliënten mentaal te trainen. Zo komt er beweging. Ik werk concreet en oplossingsgericht.

 
Jean Leon Klostermann

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart