Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

De P&O adviseur als interim

Gaat een van uw medewerkers met zwangerschapsverlof? Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied, maar wilt u niet meteen een P&O functionaris in dienst nemen? Is uw afdeling tijdelijk onderbezet door ziekte? Dan is het inschakelen van een interim specialist een goede oplossing.

Wanneer?

De posities die wij op tijdelijke basis kunnen invullen:

 • In overbruggingssituaties

  Gericht op continuïteit en het tijdelijk waarnemen van een managementpositie (“op de winkel passen”). Deze posities dienen vaak snel te worden ingevuld ingeval van vertrek, zwangerschapsverlof of ziekte van een manager.

 • Verandersituaties

  Gericht op het verbeteren en/of vernieuwen van processen, organisaties en systemen en het begeleiden van een organisatie naar een nieuwe organisatiestructuur/cultuur.

 • Crisissituaties

  Het oplossen van acute problemen binnen organisaties zoals het reorganiseren.

Interim management organisatie

Voordelen

 • Een HRM interim-manager is niet beïnvloed door de cultuur van de organisatie en heeft een frisse kijk op de op-te-lossen problemen. Hij hoeft geen toekomstgericht krediet op te bouwen met het oog op zijn carrièreperspectief binnen de organisatie.
 • Hij is daardoor in staat om, indien nodig, drastische beslissingen te nemen en zich te richten op het directe en actuele organisatiebelang.
 • Een interimmanager beschikt over de specifieke kennis en vaardigheden, kent de praktijk van andere bedrijven en zal vanuit die ervaring opereren en aanbevelingen doen.

Ondersteuning van uw PZ-afdeling

Het komt regelmatig voor dat organisaties behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie, bijvoorbeeld vanwege ondercapaciteit of een reorganisatie. Voor elke situatie beschikt Partner Personeel & Organisatieadvies over een breed netwerk van gekwalificeerde interim P&O specialisten, die hun deskundigheid graag inzetten binnen uw organisatie.

Ruime praktijkervaring

Zie ook: portfolio Partner Personeel & Organisatieadvies

Snel inzetbaar

Onze interim specialisten die snel inzetbaar zijn en die zich goed kunnen inleven in uw bedrijfscultuur. Zij denken mee met uw organisatie en staan middenin het werkveld. Kwaliteit en betrokkenheid staan voorop. Zie ook: HRM advies op abonnementsbasis.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart