Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Organisatieadvies rond HRM-vraagstukken

Partner Personeel & Organisatieadvies kan uw organisatie vooruit helpen door het juiste advies te geven rond tal van HRM-vraagstukken binnen uw organisatie.

Strategische personeelsplanning

Uw organisatie kan geld verdienen of geld besparten door vooruit te kijken. Wat voor personeel heeft u in de toekomst nodig? Wat voor competenties moet u in huis halen voor de doorgroei van uw bedrijf? En hoe zit het met het aanbod van medewerkers op termijn?

> Lees verder: Strategische personeelsplanning.

Strategisch opleidings- en scholingsbeleid

Opleiding, scholing, training en cursussen zijn een 'must' voor de doorontwikkeling van uw organisatie. Maar wij adviseren om het aan te laten sluiten bij de visie en doelstellingen van uw bedrijf.

> Lees verder: Stratetegisch opleidings- en scholingsbeleid.

Begeleiding van de reorganisatie

Veel mensen denken bij reorganisaties aan inkrimping van een bedrijf. Maar reorganiseren moet doorgaans ook wanneer uw bedrijf onstuimig groeit en natuurlijk bij fusies of overnames. De juiste begeleiding bij organisatieveranderingen zijn hier van belang.

> Lees verder: Begeleiding van de reorganisatie.

Organisatieadvies HRM

Begeleiding ontslagaanvraag

Het kan maar zo voorkomen dat er ontslag moet worden aangevraagd. De medewerker functioneert onvoldoende en er is sprake van individueel ontslag. Of er zijn bedrijfseconomische redenen waarom u collectief ontslag moet aanvragen. Graag adviseren wij u rond de ontslagaanvraag en eventueel bemiddelen wij bij het arbeidsconflict

> Lees verder: Begeleiding ontslagaanvraag.

Leeftijdsbewust personeelsbeleid

Leeftijdsbewust personeelsbeleid kan uw organisatie geld opleveren op tal van fronten. Hoe gaat u om met de oudere werknemer die fysiek iets minder mogelijkheden krijgt?

> Lees verder: Leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Opzetten functieprofielen en organisatiemodel

Goede functieprofielen en een heldere organisatiestructuur bevorderen de interne communicatie. Maar ze dienen ook als basis bij de werving van nieuwe medewerkers, het functioneringsgesprek, het beoordelen van medewerkers en zelfs bij de reorganisatie.

> Lees verder: Opzetten functieprofielen en organisatiemodel.

Functiewaardering en beloning

Beloningsbeleid en het ontwikkelen van een salarisgebouw is belangrijk zeker bij de doorgroei van uw organisatie. En als u al met bonussen zou willen werken, hoe pakt u dat aan? Hoe zit het met de functiewaardering in verhouding tot de beloningssystematiek?

> Lees verder: Functiewaardering en beloning.

HRM organisatieadvies

Invoeren beoordelingssystematiek

Beoordelen van medewerkers lukt alleen objectief wanneer er een eerlijke systematiek is ontwikkeld. Pas daarna kunnen er beoordelingsgesprekken worden gevoerd.

> Lees verder: Invoeren beoordelingssystematiek.

Invoeren functioneringsgesprekken

Wilt u functioneringsgesprekken invoeren? Pak het dan meteen goed aan! Wij adviseren u graag hoe u dat het beste zou kunnen doen.

> Lees verder: Invoeren functioneringsgesprekken.

Werkoverleg en interne communicatie

Het opzetten van goede communicatiestructuren binnen uw organisatie voorkomt fouten en bespaart kosten. Veel kosten in bedrijven komen voort door een gebrekkige interne communicatie. Graag adviseren wij u over effectieve overlegvormen binnen uw organisatie.

> Lees verder: Werkoverleg en interne communicatie.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart