Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Arbeidsovereenkomst: advies

Partner Personeel & Organisatieadvies kan u helpen bij het samenstellen van een arbeidsovereenkomst. Wij adviseren u over de juridische aspecten van een contract.

 • Advies arbeidsovereenkomsten voor oproepkrachten

  De arbeidscontract voor flexwerkers en oproepkrachten (nul-uren contract of min-max contract) is specifiek. Wij kunnen u adviseren om uw contracten opmaat af te stemmen op uw bedrijfssituatie. Lees verder: advies bij de arbeidsovereenkomst voor oproepkrachten.

 • Advies bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

  Voldoen uw arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd aan alle voorwaarden? En zijn ze voldoende afgestemd op uw situatie? Laat u goed informeren! Lees verder: advies bij de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

 • Advies bij de vaste arbeidsovereenkomst

  Ook bij de vaste arbeidsovereenkomst komt heel wat kijken. Hebt u als werkgever de zaken zo geregeld zoals u het werklijk voor ogen hebt? Lees verder: advies bij de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Advies arbeidsovereenkomst

 • Advies bij het concurrentiebeding en het relatiebeding

  Wanneer u een concurrentiebeding of relatiebeding wilt opnemen in de arbeidsovereenkomst voor uw medewerker dan is het zaak om het op de juiste wijze te doen.

  > Lees verder: advies bij concurrentiebeding en relatiebeding.

 • Advies bij technische aspecten van de arbeidsovereenkomst

  Kloppen uw arbeidsovereenkomsten en zijn ze compleet zodat u in de meest voorkomende situaties de zaken goed geregeld heeft?

Arbeidsovereenkomst advies

 • Check uw arbeidsovereenkomsten

  Arbeidsovereenkomsten zijn onderhevig aan veranderde wet- en regelgeving. Wanneer u al jaren met hetzelfde model arbeidsovereenkomst werkt, kan het gebeuren dat deze niet meer actueel zijn.

  Check uw arbeidsovereenkomsten daarom en actualiseer ze van tijd tot tijd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Partner Personeel en Organisatie Advies is actief in heel Nederland en gespecialiseerd in de ondersteuning van bedrijven en organisatie op het gebied van:

Verwante informatie

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart