Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Arbeidsvoorwaarden en belonen

Partner Personeel & Organisatie kan uw organisatie begeleiden en adviseren rond het samenstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden en beloningsbeleid. Naast het samenstellen van de juiste arbeidsovereenkomst is het van belang dat uw organisatie ook beschikt over de jjuiste arbeidsvoorwaarden en het opzetten van een correct loongebouw. Het opzetten van een correct loongebouw is niet altijd een gemakkelijke opgave. Daarbij dient u te komen tot een correcte functiewaardering.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard betreft dat primaire zaken zoals salaris, vakantiegeld, extra betalingen, verlof, reis- en onkostenregelingen, enz.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Maar ook ontwikkeling- en opleidingsbeleid, doorgroeimogelijkheden, toekomstperspectief zijn belangrijk om medewerkers te binden.

Beloningen arbeidsvoorwaarden

Talent binden en boeien

Goede arbeidsvoorwaarden zorgt ervoor dat u talentvolle medewerkers blijft binden en motiveren om voor uw organisatie te werken. Dat gaat om uiteraard veel meer zaken dan alleen maar salaris. Belangrijk is de doorontwikkeling van uw medewerkers zodat uw organisatie die kwaliteit kan blijven bieden die uw organisatie voor ogen heeft.

Verwante informatie

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart