Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Nieuwe regeling fiets van de zaak 2020

In de nieuwe regeling fiets van de zaak die vanaf januari 2020 van kracht is betaald men  vanaf 2020 een vast bedrag van een paar euro per maand. De forfaitaire bijtelling voor het privégebruik van een zakelijke fiets is vastgesteld op 7 procent. Het percentage maakt deel uit van een vereenvoudiging van de fiscale fietsregeling, dat in het Belastingplan 2019 staat.

Wie straks een fiets gaat leasen heeft geen complexe boekhouding meer en hierdoor hoopt men meer forenzen op de fiets te krijgen.

In de oude regeling moest men, bij privé gebruik van de fiets over die privékilometers belasting betalen. Voor een auto van de zaak is dat overzichtelijk, doordat de Belastingdienst een vast bedrag bij het salaris optelt en daarover belasting heft. Maar voor een fiets moeten mensen precies bijhouden hoeveel kilometers ze afleggen voor hun werk en hoeveel in hun vrije tijd.

Vanaf 1 januari 2020 moeten mensen ook voor hun leasefiets een bedrag optellen bij hun inkomen, waarover ze belasting betalen. Voor een fiets van de zaak is dat 7 procent van de waarde. Een doorsnee leasefiets kost daardoor een paar euro per maand.

Wie zijn wij?

Partner Personeel en Organisaties Advies is gespecialiseerd in:

Personeelsadvies

Wij verzorgen:

Personeelsadvies en > Organisatieadvies

Op onze site ...

Op onze site vindt u een uitgebreide kennisbank met artikelen aangaande HRM, personeelsvraagstukken, tweede spoor re-integratie, organisatievraagstukken, solliciteren en outplacement, OR en PVT, reorganisatie en ontslag, werving en selectie en ziekteverzuim.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart
sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions