Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Trainingen voor de Personeelsvertegenwoordiging

Partner P&O advies heeft een aantal trainingen voor de PVT ontwikkeld zoals:

Training en opleiding OR en PVTTeambuilding PVT

U wilt de onderlinge samenwerking binnen uw personeelsvertegenwoordiging optimaliseren. Daarom is het van belang dat de PVT-leden elkaar beter leren kennen, open met elkaar communiceren om elkaar uiteindelijk beter te leren benutten.

> Meer informatie: Teambuilding PVT.
 

Training en opleiding OR en PVTConflicthantering PVT

De training is bestemd voor PVT-leden. U wilt uw inzicht en vaardigheden in conflictsituaties verbeteren en uw vaardigheden om te onderhandelen vergroten.

> Meer informatie: Conflicthantering PVT.
 

Training en opleiding OR en PVTEffectief vergaderen PVT

De training effectief vergaderen is voor leden van uw personeelsvertegenwoordiging die de interne communicatie willen verbeteren en het rendement van vergaderingen willen vergroten.

> Meer informatie: Effectief vergaderen PVT.
 

Training en opleiding OR en PVTCommunicatie en gesprekstechnieken PVT

De training is bestemd voor PVT-leden. U weet dat u qua communicatie verbeterpunten hebt (wie heeft dat niet trouwens?). Wellicht kunt u de oorzaken ook nog benoemen. In ieder geval bent u gemotiveerd om er aan te werken.

> Meer informatie: Communicatie en gesprekstechnieken PVT.
 

Training en opleiding OR en PVTTraining leden PVT

De training is bestemd voor leden van de PVT die zich graag willen doorontwikkelen in hun rol.

> Meer informatie: Training voor leden van de PVT.
 

Training en opleiding OR en PVTTraining nieuwe leden PVT of OR

De cursus voor nieuwe OR-leden of PVT leden is ontwikkeld voor deelnemers die nog geen ervaring hebben binnen de ondernemingsraad of PVT.

> Meer informatie: Training voor nieuwe leden van de PVT of OR.

Training Persoonlijke vaardigheden voor PVT-leden

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft een tweetal trainingen ontwikkeld gericht op het vergroten van persoonlijke vaardigheden voor PVT-leden:

Verwante informatie

Overzicht trainingen

Training personeelsvertegenwoordiging 

Wat zeggen onze klanten?

“Een klein jaartje geleden zijn wij een vernieuwde personeelsvertegenwoordiging gestart binnen een onderneming van ongeveer veertig werknemers. Tot het moment van onze start was er al wel een personeelsvertegenwoordiging, maar deze was nagenoeg onzichtbaar. Waarna enkele van onze werknemers besloten; dat moet anders.

Eind 2016 zijn er verkiezingen geweest en per januari 2017 is er een vernieuwde personeelsvertegenwoordiging aangesteld. Daar dit geheel nieuw terrein was voor ons, heb ik als voorzitter een training gevolgd bij Partner en Personeel advies. In deze training werden de basisbeginselen en rechten van een personeelsvertegenwoordiging uitgelegd en wat het belang is van een personeelsvertegenwoordiging voor zowel het personeel, maar zeker ook voor de directie. Met name je zichtbaarheid is zeer belangrijk. Wij hadden hier reeds vorm aangegeven door middel van een nieuwsbrief per kwartwaal, waarin wij het personeel op de hoogte stelde van de lopende zaken en updates over onze gesprekken met de directie. Deze nieuwsbrieven worden als erg prettig ervaren.

Wel heb ik geleerd dat er wat betreft zichtbaarheid nog veel meer te behalen valt, door bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd  een gesprek met het personeel in te plannen en te vragen naar hun mening. Ook aan de zijde van directie wordt de inmeng van de personeelsvertegenwoordiging gewaardeerd. Het is daarbij van belang dat zij zien dat je ook het belang van de onderneming behartigt en daarbij ook de lange termijn in de gaten houdt en dit kan uitdragen aan het personeel. Kortom je fungeert als spil van de onderneming. “

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart