Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Ontslagrecht 2015 niet makkelijker, alleen goedkoper!

De gevolgen van de Wet Werk & Zekerheid zijn zo langzaam maar zeker helder, de nieuwe wetgeving heeft ervoor gezorgd dat door de Transitievergoeding het aanmerkelijk goedkoper is geworden dan ten tijde van de oude Kantonrechtersformule. Maar het is nu ook duidelijk dat het ontslagrecht er niet soepeler op geworden is. Uit recent onderzoek is naar voren gekomen dat de rechtbank ruim 40% van de verzoeken afwijzen omdat men nu gebonden is aan strikte ontslagcriteria.

Vaststellingsovereenkomst nog belangrijker

Het is dus nu nog belangrijker om in onderling overleg uit elkaar te gaan middels een vaststellingsovereenkomst. Uiteraard zijn wij ook gespecialiseerd in begeleiding bij ontslagprocedures en eventuele outplacement vraagstukken. Wij streven er dan ook na om in goed overleg, zonder ruzie, ziekmelding en de inzet van juristen te komen tot een, voor beide partijen, goede oplossing.

Belang van outplacement

Vaak zie je in dit soort processen dat de medewerker in eerste instantie kiest voor zijn gelijk en zijn geluk en behoud van regie en eigenwaarde. Het is dan ook belangrijk om de medewerkers te overtuigen dat Outplacement belangrijker kan zijn dan een som geld. Outplacement biedt vaak de meeste kans op behoud van werk en inkomsten. Wij zijn dan ook van mening dat outplacement altijd maatwerk moet zijn, afhankelijk van situatie en profiel. Wij bieden dan ook uiteenlopende mogelijkheden van een kort traject tot uitgebreide trajecten met diverse doorlooptijden variërend van 3 tot 6 maanden of, indien gewenst tot 1 jaar.

Wij verzorgen uw outplacement

Een volledig outplacement start bij ons al voor € 2500,-

Heeft u interesse om hierover extra informatie te ontvangen, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart