Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Werving & selectie ondersteunend personeel

Partner Personeel & Organisatieadvies is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ondersteunend personeel. Wij zijn vooral actief binnen het MKB en diverse branches zoals:

Administratieve functies

Bent u op zoek naar een controller, boekhouder, admnistratief medewerker, medewerker debiteurenbeheer, medewerker crediteurenbeheer? Partner Personeel & Organisatieadvies kan u tijdens de wervingscampagne ondersteunen of zelfs de gehele werving & selectieprocedure uit handen nemen.  Zie ook: recruitment financieel administratieve functies.

Salesfuncties

Medewerkers werven voor een salesfunctie is een vak. Een salesfunctie binnen de autobranche is immers wezenlijk anders dan een salesfunctie binnen de bouwsector of de installatietechniek. Verkoopmedewerkers binnen tuincentra hebben een wezenlijk andere rol dan horecamedewerkers. Maar verkopen doen ze allemaal. Ook voor de werving & selectie is het belangrijk dat Partner Personeel & Organisatieadvies jarenlange ervaring meebrengt.

Leidinggevende of managementfuncties

Of het nu gaat om de functie van verkoopleider in de autobranche, uitvoerder in de bouwsector, bedrijfsleider van een productiebedrijf of meewerkend voorman van een productiebedrijf. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Partner Personeel & Organisatieadvies u kan voorzien van de juiste leidinggevenden binnen uw organisatie. Zie ook: werving en selectie leidinggevende functies.

Directie of bedrijfsleider

Directiefuncties zijn doorslaggevend in bedrijven. Dat geldt overigens ook voor de functie van bedrijfsleider. Belangrijk is dat u deze functies op de juiste wijze invult. Maar dan moeten wel de juiste wervingskanalen aangeboord worden zodat u talent binnenhaalt voor deze functies.

Aanpak

De werkwijze bij werving en selectieprocedures in is per branche en functie verschillend. Wij gebruiken hiervoor de 3-W methodiek: Wat zoekt u? Waar zoekt u? Wie zoekt u?

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de werving en selectie van uw medewerkers? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart