Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Werkwijze bij werving & selectie

Een kwalitiatief goed werving en selectietraject begint met het inventariseren van de doelstellingen voor de betreffende functie en de relevante omgevingsfactoren. Wij besteden daar ruim aandacht aan. Wij zijn van mening dat de juiste persoon op de juiste plek een doorslaggevend is wil het succesvol zijn richting de toekomst. Dus de kandidaat moet optimaal passen bij de organisatie en de doelen bereiken die men vooraf voor ogen had.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Wij helpen u met de opstelling van een uitgebreid functieprofiel.
 • U ontvangt van ons een voorstel voor de wervingsstrategie en de productie en plaatsing van de vacatureadvertentie.
 • Wij benaderen actief geschikte kandidaten in ons netwerk en daarbuiten.
 • Wij doen de voorselectie en voeren sollicitatiegesprekken met geselecteerde kandidaten.
 • U ontvangt van ons een uitgebreid rapport met onze bevindingen.
 • Wij stellen de meest geschikte kandidaten aan u voor.
 • Na indiensttreding van de kandidaat houden wij nog geruime tijd contact met u.

De 3W methodiek: WAT, WAAR en WIE?

Bij werving en selectietrajecten hanteren wij 3W Methodiek: WAT, WAAR en WIE?

 • om WAT voor functie gaat het?

  Samen met de opdrachtgever willen wij eerst helder krijgen wat men precies zoekt. Zoekt men een Boekhouder of een Financial Controller, een Bedrijfsleider of een Directeur. Het helder hebben van wat men precies zoekt is belangrijk voor de vacaturevermelding, voor de selectie en om de juiste media te gebruiken.
 • Waar moet u zoeken?

  Nadat helder is wat men zoekt worden er gemotiveerde keuze gemaakt bij de inzet van de media. Door deze gemotiveerde keuze wordt de kans vergroot dat men de juiste reactie binnen krijgt, er een kostenbesparing wordt gerealiseerd en het aantal “niet gekwalificeerde reacties” beperkt blijft.
 • Wie zoekt u?

  Tijdens de selectiegesprekken wordt door ons ook veel aandacht besteed aan de persoonlijke eigenschappen van de kandidaten. Buiten het feit dat de kandidaat over de juiste competenties moet beschikken is het ook belangrijk dat de kandidaat beschikt over eigenschappen die passen binnen het team of de organisatie. Niets is zo vervelend wanneer in een later stadium blijkt dat de aangenomen kandidaat niet binnen de organisatie past.

Assessment en persoonlijkheidsanalyse

Bij de voorselectie van kandidaten maken wij gebruik van een persoonlijkheidsanalyse of assessment.

No cure, no pay

Tijdens het traject bent u verzekerd van een uniek serviceconcept. Zo werken wij op basis van no cure no pay. U hoeft dus pas te betalen als wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden. En mocht een kandidaat, die door ons geworven is, binnen zijn wettelijke proeftijd uw organisatie verlaten, dan wordt een nieuwe selectieprocedure kosteloos voor u uitgevoerd.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de werving en selectie van uw medewerkers? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zie ook onze HRM vraagbaak over werving en selectie.

 

HRM advies in uw regio

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart