Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Assessments en persoonlijkheidsanalyse

Ten behoeve van werving en selectieopdrachten gebruikt Partner Personeel & Organisatieadvies een tweetal testen namelijk een persoonlijkheidsanalyse en voor leidinggevenden een leiderschapsassessment.

Leiderschapsassessment

assessment Partner PenO adviesDe leiderschapstest geeft inzicht uw leiderschapsstijl en uw leiderschapsvaardigheden in kaart. De test biedt een aantal mogelijkheden zoals:

  • Zelfperceptie: uw eigen beeld van uw leiderschapskwaliteiten
  • Feedback van uw omgeving
  • De functiegerichte analyse helpt u om in te schatten over welke persoonskenmerken een medewerker in een bepaalde functie moet beschikken.

Zie ook: assessments voor leidinggevenden en managers.

Persoonlijkheidsprofiel

persoonlijkheidsanalyseBij selectieprocedures maken de adviseurs van Partner Personeel & Organisatieadvies ook gebruik van een persoonlijkheidsanalyse. Dit is een beknopte test die u snel inzicht verschaft in karakters en eigenschappen van de kandidaat. We leggen dit naast de functiegerichte analyse zodat er een optimale functiematch gezocht kan worden of ontwikkelpunten direct benoemd kunnen worden.

  • Wat zijn de kernkwaliteiten van de kandidaat?
  • Wat zijn de valkuilen en aandachtspunten?

Zie ook: persoonlijkheidsanalyse.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de werving en selectie van uw medewerkers? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zie ook onze HRM vraagbaak over werving en selectie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart