Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Waarom is personeelsplanning zo nuttig en belangrijk?

Personeelsplanning heeft alles te maken met het vervullen van uw personeelsbehoeften. U voorkomt dat u teveel personeel heeft of te weinig. U werkt eraan om het juiste personeel binnen uw organisatie aan het werk te krijgen. Onder strategische personeelsplanning verstaan wij op personeelsplanning die ook in de middellange en lange termijn voorziet. 

Het belang van personeelsplanning?

Door een goede personeelsplanning voorkomt u dat uw personeel de ene dag handen tekortkomt terwijl men zich de andere dag verveelt omdat er te weinig werk is. U wilt dus een optimale personeelsbezetting realiseren. Een goede personeelsplanning is een planning die zowel voorziet in de organisatiebehoefte als de personele behoefte. 

Regeren is vooruitzien

Personeelsplanning heeft alles te maken met vooruitzien en vooruitkijken. Wat voor medewerkers heeft uw organisatie in de toekomst nodig? Zijn deze medewerkers te verkrijgen op de arbeidsmarkt? Sluiten de opleidingen van tegenwoordig aan bij de kennis die u binnen uw bedrijf nodig hebt? En zo niet: wat gaat u daarmee doen? 

Knelpunten voorkomen

Met de juiste personeelsplanning voorkomt u knelpunten zoals:

Verwante informatie

HRM Advies

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt personeelsadvies en organisatieadvies. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

HRM advies in uw regio

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart