Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Wat is een Personeelshandboek?

Een personeelshandboek is een document waarin allerhande bedrijfsregels staan beschreven. Vaak zijn het regels die niet beschreven staan in de arbeidsovereenkomst of cao.

Verlof en ziekmelding

Hierbij kan men denken hoe en wanneer men verlof aanvraagt, bij wie en wanneer je een ziekmelding moet doen, regels over het gebruik van mobiele telefoon en gebruik internet. Vaak wordt in een arbeidsovereenkomst verwezen naar het handboek en wordt het een onderdeel van de arbeidsovereenkomst.

Duidelijkheid over waarden en normen

Een personeelshandboek geeft zowel de organisatie als werknemer  duidelijkheid over hoe men met elkaar dient om te gaan en wat wel of niet wordt getolereerd binnen het bedrijf. Indien men een handboek heeft ingezien of ontvangen dient men rekening te houden dat bij overtreding de werkgever een document heeft waarmee er voor de werknemer consequenties kunnen ontstaan.

Wie zijn wij?

Partner Personeel en Organisaties Advies is gespecialiseerd in:

Personeelsadvies

Wij verzorgen:

Personeelsadvies en > Organisatieadvies

Op onze site ...

Op onze site vindt u een uitgebreide kennisbank met artikelen aangaande HRM, personeelsvraagstukken, tweede spoor re-integratie, organisatievraagstukken, solliciteren en outplacement, OR en PVT, reorganisatie en ontslag, werving en selectie en ziekteverzuim.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart