Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Wat is een personeelsdossier?

Een personeelsdossier is een dossier waarin de werkgever alle documenten m.b.t. de werknemer en de onderlinge overeengekomen afspraken bewaart.

In een personeelsdossier treft men veelal een kopie van een geldig ID bewijs aan, kopieën van arbeidsovereenkomsten, onderlinge correspondentie, verslagen van beoordeling en of functioneringsgesprekken, rapportages inzake ziekteverzuim, correspondentie  met bedrijfsartsen. Maar ook kopieën van diploma’s en andere opleidingscertificaten treft men aan.

Digitaal of papier

Een personeelsdossier kan er digitaal zijn maar ook in een papierenversie. De werknemer mag inzage in zijn personeelsdossier hebben. De werkgever heeft een bewaarplicht, ook na uitdiensttreding van werknemer. Werkgever dient regelmatig het dossier op te schonen.

Wie zijn wij?

Partner Personeel en Organisaties Advies is gespecialiseerd in:

Personeelsadvies

Wij verzorgen:

Personeelsadvies en > Organisatieadvies

Op onze site ...

Op onze site vindt u een uitgebreide kennisbank met artikelen aangaande HRM, personeelsvraagstukken, tweede spoor re-integratie, organisatievraagstukken, solliciteren en outplacement, OR en PVT, reorganisatie en ontslag, werving en selectie en ziekteverzuim.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart