Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Eigenschappenanalyse toepassen in OR!

Wilt u weten met welke type mensen u te maken heeft in de OR? Partner Personeelsadvies verzorgt middels de eigenschappenanalyse een workshop waarmee u inzicht krijgt.

Aarde, Water, Lucht, Vuur

Eigenlijk moet je hier als Ondernemingsraad na de verkiezingen mee beginnen, je mag het eigenlijk niet missen. Ook al ben je al een tijd onderweg is het alsnog zinvol eens te werken met de eigenschappenanalyse. In deze training gaan werken met den Eigenschappen Vuur, Water, Lucht en Aarde. 

Dit model helpt om jezelf en anderen beter te begrijpen, de eigenschappen van het model worden steeds bekender. De Eigenschappenanalyse brengt zichtbaar gedrag in beeld en hoe jij communiceert met mensen in je omgeving We vragen je om een vragenlijst in te vullen die meet welke eigenschap jouw wellicht typeert.

Eigenschappenanalyse

Wat doet de eigenschappenanalyse?

De analyse gebruikt de vier elementen als basis om inzicht te krijgen in uw  kwaliteiten, valkuilen, leerdoelen en irritaties. De eigenschappenanalyse is pragmatisch en helpt u zeer snel inzicht te krijgen in uw kwaliteiten, eigenschappen of persoonskenmerken.

Wellicht is onze workshop iets voor uw ondernemingsraad.

Verwante informatie

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart