Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Outplacementtraject

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt outplacement in een aantal fasen: verwerking, Zelfanalyse en arbeidsmarktoriëntatie, Vaardigheden ontwikkelen, Arbeidsmarkt benaderen. Doel: Het realiseren van een andere baan.

Fasen

Een traject doorloopt, afhankelijk van je startsituatie, de volgende fases door;

Verwerkingsfase

De eerste fase noemen wij de verwerkingsfase waarbij veel aandacht is voor de beleving en gevoelens van de kandidaat, vooral bij een gedwongen verandering. Wij vinden het belangrijk dat je als kandidaat de verandering volledig hebt geaccepteerd alvorens de volgende stap in het traject kan worden gezet. Ons motto is dan ook dat men met een frisse blik op zoek moet naar al die prachtige kansen.

Outplacement onder medewerkers

Zelfanalyse en arbeidsmarktoriëntatie

Wil je de kans van slagen effectief maken, dan moet je duidelijk weten wat je wilt en wat je kunt. Middels een aantal analyses kijken wij samen met de kandidaat naar de goed ontwikkelde eigenschappen en de eigenschappen die mogelijk aandacht nodig hebben. In gesprekken met deskundigen zal helder worden welke beroepsgroepen het best bij de kandidaat past. Op basis van de resultaten wordt er een zoekprofiel gemaakt.

Vaardigheden ontwikkelen

Wellicht is het een geruime tijd geleden dat je een sollicitatiebrief hebt geschreven, een CV hebt gemaakt en gezocht hebt naar passende vacatures. De arbeidsmarkt en de benadering daarvan is de laatste jaren sterk veranderd. Samen met deskundigen gaan wij kritisch kijken naar het CV, de sollicitatiebrief, het netwerk en kijken naar de presentatie van de kandidaat.

Arbeidsmarkt benaderen

Als alle stappen doorlopen zijn gaat de kandidaat daadwerkelijk zoeken naar een baan. Tijdens het zoeken zal er periodiek een begeleidingsgesprek zijn over de voortgang. Daar waar nodig zal er extra aandacht en ondersteuning zijn. Tijdens dit traject heeft de kandidaat altijd contact met dezelfde begeleider.

Verwante informatie

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart