Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Agressie ten opzichte van taxichauffeurs

Ook taxichauffeurs krijgen in hun dagelijks werk steeds vaker te maken met agressieve klanten. Regelmatig komen taxichauffeurs in situaties terecht waar ze liever niet in terecht zouden willen komen. Toch is het een onderdeel van de functie van taxichauffeur.

Agressieve passagiers

Dronken jongeren nemen vaak de taxi naar huis na een avondje stappen. Als taxichauffeur is het van belang wel om te kunnen gaan met deze jongeren. Het is duidelijk dat de jongeren moeilijk aanspreekbaar zullen zijn. Als taxichauffeur is het daarom van belang heel duidelijk te zijn in de communicatie. Ook gehaaste passagiers kunnen makkelijk boos worden wanneer ze te laat komen. Of wanneer er onenigheid ontstaat over het tarief van de taxichauffeur. Lichamelijk geweld, bedreigingen en uitgescholden worden zijn klachten waarmee taxichauffeurs naar voren komen.

Professionele taxichauffeurs

Taxichauffeurs zijn ook maar gewoon mensen. En dus kan een taxichauffeur emotioneel uit het lood gaan wanneer hij agressief benaderd wordt. Toch is van essentieel belang dat een taxichauffeur hier professioneel mee om leert gaan. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe taxichauffeur is het van belang bovenstaande mee te nemen in uw selectie eisen. Partner en Personeelsadvies heeft jarenlange ervaring in de transportbranche, en ook het personenvervoer. Wij kunnen u helpen met het werven van een taxichauffeur die stevig in zijn schoenen staat.

Training klantgericht communicatie voor taxichauffeurs

Ook is het van belang dat de taxichauffeur in alle gevallen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Partner Personeel & Organisatieadvies u helpen om een buschauffeur bewuster te maken van zijn gedrag waar het gaat om klantvriendelijkheid. Dit doen wij met de speciaal vervaardigde training klantgerichte communciatie voor beroepschauffeurs

Training omgaan met agressie

Partner Personeel & Organisatieadvies een training omgaan met agressie voor chauffeurs ontwikkeld o.a. zeer geschikt voor de taxichauffeur.

Verwante informatie

Werving en selectie van uw medewerkers

Partner Personeel & Organisatie verzorgt de werving- en selectie van medewerkers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart