Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Vrijwilligerswerk tijdens tweede spoortraject

U bent arbeidsongeschikt. En u zit in een tweedespoor traject. U kunt vrijwilligerswerk doen. Want ondanks dat u arbeidsongeschikt bent wilt u niet altijd thuis zitten. Maar u vraagt zich af: ‘Mag ik vrijwilligerswerk doen tijdens mijn tweede spoor re-integratie?

Overleg over vrijwilligersinzet

In de meeste gevallen is vrijwilligerswerk geen probleem. Kernwoord in uw re-integratietraject is overleg. Zorg dat u in contact blijft. Ga in overleg met uw werkgever. Of met de partij die spoor twee begeleidt. Wees eerlijk over de motivatie. Leg de situatie voor of kom met een plan van aanpak.

Vervanging betaald werk

U toont aan dat u blijft zoeken naar betaald werk. Deze balans mag niet verschuiven. Het is belangrijk dat u goede afspraken maakt. De vrijwilligerswerkzaamheden moeten passen binnen het belastbaarheidsprofiel. Het tweede spoortraject re-integratie mag niet door vrijwilligersinzet belemmerd worden. Maar maakt u goede afspraken? Dan hoeft het geen probleem te zijn om vrijwilligerswerk te doen tijdens uw tweedespoortraject.

Verwante informatie

HRM Advies

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt begeleiding bij tweede spoor re-integratie. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart