Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Voordelen uitbesteden tweedespoor re-integratie

Binnen de organisatie is een werknemer die re-integreert. Hij belandt in het tweedespoortraject. Binnen uw organisatie is weinig ervaring met tweedespoortrajecten. Wanneer er weinig feeling is met dit onderwerp biedt het voordelen om de tweedespoor re-integratie uit te besteden.

Verplicht?

Het is niet verplicht om met een re-integratiebedrijf samen te werken. Dit hangt volledig af van de wens van de werkgever. Heeft hij voldoende kennis in huis? Is er tijd voorhanden voor een goede begeleiding?

Fouten tijdens tweedespoortraject

Slordigheid en nalatigheid worden een dure aangelegenheid tijdens tweedespoor re-integratie. Aantoonbaar fouten maken maakt dat de werkgever sancties opgelegd krijgt.

Voordelen begeleiding re-integratie

  • kennis: Een re-integratiebedrijf heeft kennis in huis. Specifieke kennis waar het gaat om integratie.
  • ervaring: Re-integratiebureaus hebben vaak talloze re-integratietrajecten tweedespoor begeleidt in de loop van de jaren. Ze weten waar de valkuilen zitten. Ze weten hoe de administratieve afhandeling werkt. Een werkgever voorkomt dat hij tegen kinderziektes aanloopt wanneer hij een re-integratiecoach in de hand neemt.
  • netwerk: Zeker in een tweedespoortraject kan het netwerk van de re-integratiecoach van belang zijn. De werknemer kan weggezet worden bij een organisatie uit het netwerk van de re-integratiebegeleider.

Verwante informatie

HRM Advies

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt begeleiding bij tweede spoor re-integratie. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart