Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Werknemer tegelijk in eerste en tweedespoor traject?

Regelmatig krijgt Partner Personeel en Organisatieadvies de vraag of een werknemer het eerste en het tweede spoortraject tegelijkertijd kan bewandelen. Het antwoord op deze vraag is nee. Eerst wordt het eerste spoortraject ingezet. Wanneer hier niet de beoogde resultaten worden behaald wordt het tweede spoortraject in gang gezet.

Eerste spoortraject

Een werknemer bent arbeidsongeschikt en komt in een eerste spoortraject. Werknemer en werkgever bekijken de mogelijkheden binnen de organisatie. Andere werktijden, andere werkplek of gedeeltelijke werkhervatting zijn reële opties in het eerste spoortraject.

Tweede spoortraject

Als blijkt dat de werknemer, om wat voor reden dan ook, niet meer aan de slag kan bij zijn huidige werkgever start het tweede spoortraject. De werknemer gaat in traject op zoek naar een baan buiten de huidige organisatie. De werknemer start het tweede spoortraject op het moment dat eerste spoortraject is afgesloten. Afgesloten naar tevredenheid van werkgever en werknemer.

Verwante informatie

HRM Advies

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt begeleiding bij tweede spoor re-integratie. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart