Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Bemiddeling bij het arbeidsconflict

Partner Personeel & Organisatie bemiddelt en begeleidt als onafhankelijk adviseur bij het arbeidsconflict. Ruime kennis van de arbeidswetgeving zorgt ervoor dat wij regelmatig gevraagd worden bij het oplossen van een arbeidsconflict. Ons advies is in alle gevallen: blijf met elkaar in gesprek en laat u tijdig bijstaan door een onafhankelijk adviseur.

Blijf met elkaar in gesprek

Bevindt u zich in een conflictsituatie waar u zonder hulp niet meer uit kunt komen? Wellicht kan een externe adviseur die zich inspant namens beide partijen samen met u tot een oplossing komen.

Inventarisatie

In geval van conflictsituaties gaan wij eerst een inventarisatie maken van de kansen om een conflict op te lossen. In feite moeten beide partijen bereid zijn om het conflict op te lossen en beide partjijen moeten instemmen met dezelfde adviseur. Daarna maken wij een plan van aanpak en gaan we aan de slag.

Organisatieadvies

Partner Personeel en Organisatieadvies verzorgt organisatieadvies in de vorm van:

Partner Personeel en Organisatieadvies heeft meer dan 10 jaar ervaring in de HRM wereld. We kennen het klappen van de zweep. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ruime ervaring in het MKB, een nuchtere aanpak en de samenwerking met betrouwbare partijen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart