Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Onze coaches: Jean-Léon

Partner Personeel & Organisatieadvies werkt voor zijn coaching activiteiten nauw samen met professioneel opgeleide coaches. Eén van onze coaches is Jean-Léon. 

Jean-Léon is een mensenmens pur sang. Als middelste van een groot gezin nam hij van jongs af aan een sociale rol op zich. Deze rol heeft hij uit kunnen bouwen tot diverse leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Nadat hij zijn muzikale hart volgde en klassiek zanger werd bleef het coachen van collega’s voor hem een vanzelfsprekendheid. Voor hem was het dan ook logische stap om er professioneel mee aan de slag te gaan. 

Jean-Léon is er van overtuigd dat elk mens de kracht en het talent heeft om zich gelukkig te voelen. Jean-Léon ziet zijn rol dan ook die van katalysator die belemmeringen kan wegnemen en zo mensen in beweging brengen. Dichter bij je zelf komen is zijn doel met aandacht voor je hoofd, je hart, je lichaam en wat je bezielt.

Hij wordt dan ook blij als hij mensen kan motiveren en inspireren om hun doel te bereiken. Iets veranderen in je leven, daar is moed voor nodig. Een nieuwe richting in je werk, diepgewortelde denkpatronen doorbreken of vastgeroeste gewoontes afleren, het zijn vraagstukken waar je vaak hulp bij kunt gebruiken. Om de keuzes vanuit een ander perspectief te bekijken, om twijfels om te zetten in richting, om dromen om te zetten in daden en ‘eigenlijk zou ik’ om te zetten in ‘ik ga’.

Coaching van de zaak

Met coaching van de zaak kun je regelmatig een coach in schakelen, een vertrouwd persoon die onafhankelijk is, er blanco kan instappen, geen weet heeft van ‘heilige huisjes’ en geen collega is van collega’s.

Coaching van de zaak kan concreet helpen bij o.a. stressklachten, faalangst, onzekerheid, dreigende burn-out, timemanagement en bij conflicten.

Wilt u meer weten, een coaching vraagstuk of kennismaken, maken een vrijblijvende afspraak.

Deskundig advies?

* Geen zorgen, u bent vrij om te kiezen

personeelsadvies

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart