Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Re-integratie 1e spoortraject

Zoekt u begeleiding bij re-integratie bij een 1e spoortraject? Partner Personeelsadvies staat voor u klaar. Een 1e spoor traject is bestemd voor medewerkers die langere tijd niet in staat zijn om te werken en die in het eerste jaar van hun ziekteverzuimperiode zitten.

Doel van een eerste spoortraject

De bedoeling van een 1e spoor traject is om te bekijken in hoeverre de medewerker zijn ‘vertrouwde’ werkzaamheden weer zou kunnen oppakken. De belastbaarheid wordt gemeten onder deskundige begeleiding. Het doel moet dus zijn om vast te stellen of het überhaupt mogelijk is om de werkzaamheden weer net als voor de ziekteperiode op te pakken.

Werkwijze

Een 1e spoortraject begint met een oriëntatiegesprek. Er volgt een analyse van de situatie en de kans van slagen wordt onderzocht voor terugkeer in de functie.

Reintegratie van mededwerkers

Plan van Aanpak

Een plan van aanpak volgt indien uit de analyse blijkt dat de haalbaarheid als gunstig wordt ingeschat. Coaching en begeleiding om dit plan van aanpak te realiseren is uitermate belangrijk. Getracht wordt om alle belemmeringen weg te nemen.

Duur

De duur van een re-integratietraject 1e spoor varieert en is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de vragen en de problematiek van de medewerker.

Gerrit Lijkendijk

Gerrit Lijkendijk is de drijvende kracht achter Partner Personeel en Organisatieadvies. Dagelijks helpen wij ondernemers met vraagstukken op HRM gebied waaronder begeleiding bij ziekteverzuim.

Verwante informatie

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart