Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Personeelsplanning en werving en selectie

Strategisch personeelsbeleid is anticiperen op de toekomst. Op basis van te verwachten groei en verwachte uitstroom van het personeel berekenen hoeveel medewerkers je op termijn nodig hebt. Maar ook: welke competenties je over één, twee of vijf jaar nodig hebt.

Leeftijdsbewust personeelsbeleid

Leeftijdsbewust personeelsbeleid is een onderdeel van de strategische personeelsplanning. Hoe lang kunt u uw werknemers vasthouden en dus ook de opgebouwde expertise door een actief leeftijdsbewust personeelsbeleid? Zijn oudere werknemers inzetbaar om jongere werknemers te begeleiden?

Toekomstvisie

U verbetert uw werving- en selectieproces door een goede personeelsplanning. Het geeft u duidelijkheid over de ‘passende’ werknemer. Een tekort aan chauffeurs in de transportwereld dreigt. U weet dit tijdig. Dat betekent tijd voor actie. U brengt in kaart (periode van bijvoorbeeld 5 jaar):

  • hoeveel medewerkers denkt u nodig te hebben
  • wat hebt u al in huis?
  • hoe sluiten de opleiding en de praktijkwereld op elkaar aan?
  • hoeveel oudere werknemers gaan met pensioen?

Partner Personeel en Organisatieadvies helpt u in kaart brengen welke werknemers u zoekt. Wij helpen u bij het opzetten van een strategisch personeelsplan. En bij de werving- en selectie van medewerkers die passen in uw personeelsplan.

Verwante informatie

Werving en selectie van uw medewerkers

Partner Personeel & Organisatie verzorgt de werving- en selectie van medewerkers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!

 

HRM advies in uw regio

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart