Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

De motivatie van de beroepschauffeur

Vaak ontmoeten we bij werving en selectie chauffeurs  jonge enthousiaste chauffeurs die de ambitie hebben om internationaal te rijden. Maar dat kan gauw veranderen zodra de gezinssituatie verandert. Vaak is dat een keerpunt in hun carrière omdat ze dan toch meer willen genieten van vrouw en kinderen. Een weekeinde overblijven in het buitenland kan opeens een probleem worden.

Wat moet u doen?

Regelmatig hebben we bij transportbedrijven meegemaakt dat chauffeurs aan het bureau komen om te vragen of ze niet wat vaker thuis kunnen zijn of dat ze niet overgeplaatst kunnen worden naar de afdeling nationaal transport. Wanneer je daar geen oplossing voor kunt bieden als bedrijf beginnen de eerste problemen.

Ervaring met recruitment in de transport van belang

Bij de werving- en selectie bij transport en logistiek is ervaring van belang. Dat geldt ook bij het vinden en selecteren van de juiste beroepschauffeur. De vraag is aan de voorkant al wat voor soort chauffeur zoekt uw bedrijf? Zoekt u een distributiechauffeur, een bakwagenchauffeur of een chauffeur internationaal transport? En ook bij de selectie van chauffeurs gelden dan geheel andere eisen. Belangrijk is dat de juiste vragen worden gesteld ook naar de motivatie van de chauffeur.

Werkwijze

Partner Personeel & Organisatieadvies gebruikt jarenlange ervaring maar ook de 3 W's als werkwijze voor recruitment in de transport & logistiek. De vraag is: Wat zoekt u, Wie zoekt u? Waar zoekt u?

Verwante informatie

Werving en selectie van uw medewerkers

Partner Personeel & Organisatie verzorgt de werving- en selectie van medewerkers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart