Pagina wordt geladen ...
Vrijblijvend meer informatie?
Bel ons
Telefoon065 58 70 130
E-mail ons
E-mailStuur ons e-mail
header

Inzet oudere werknemers in de bouw

Personeel Partner en Organisatieadvies heeft gezien dat een goed beleid ten aanzien van ervaren werknemers in de bouw lonend kan zijn. Een organisatie in de bouw. 3 leeftijdsgroepen. Werknemers tot 30 jaar, van 30-50 jaar en van 50-65 jaar. Werknemers tot de 30 leren. En ontwikkelen. De schoolkennis wordt omgezet in praktijkkennis. Deze kennisoverdracht komt van de 50 plussers. Ze leren de schoolkennis en praktijkkennis te combineren om tot een haalbare werkwijze te komen.

Fysiek inzetbaar

De werknemers in de leeftijd van 30-50 jaar hebben de praktijkkennis geïntegreerd. Ze zijn de drijvende kracht op de bouwplaats. Verantwoordelijk voor de zware taken. Om de jonge en oudere krachten te ontzien. Fysiek gezien zijn deze werknemers tussen de 30 en 50 het beste inzetbaar.

Overdracht praktijkkennis

Praktijkkennis overdragen is de taak van de 50 plus werknemers. Fysiek gezien worden ze minder inzetbaar. Maar ze hebben alle andere fasen doorlopen en weten als geen ander hoe de praktijk werkt. Ze begeleiden hun jonge collega’s. Deze wijze van werken geeft perspectief.

  • oudere werknemers voelen zich serieus genomen
  • oudere werknemers krijgen erkenning voor hun jarenlange inzet
  • jongere werknemers zien een toekomstperspectief.
  • ze zien dat de mogelijkheid tot doorgroei blijft.

Verwante informatie

Werving en selectie van uw medewerkers

Partner Personeel & Organisatie verzorgt de werving- en selectie van medewerkers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag komen wij met u in gesprek.
Neemt u gerust eens contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

kaart