Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


De P&O adviseur als interim

Gaat een van uw medewerkers met zwangerschapsverlof? Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied, maar wilt u niet meteen een P&O functionaris in dienst nemen? Is uw afdeling tijdelijk onderbezet door ziekte? Dan is het inschakelen van een interim specialist een goede oplossing.

Wanneer?

De posities die wij op tijdelijke basis kunnen invullen:

Voordelen

Ondersteuning van uw PZ-afdeling

Het komt regelmatig voor dat organisaties behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie, bijvoorbeeld vanwege ondercapaciteit of een reorganisatie. Voor elke situatie beschikt Partner Personeel & Organisatieadvies over een breed netwerk van gekwalificeerde interim P&O specialisten, die hun deskundigheid graag inzetten binnen uw organisatie.

Ruime praktijkervaring

Zie ook: portfolio Partner Personeel & Organisatieadvies

Snel inzetbaar

Onze interim specialisten die snel inzetbaar zijn en die zich goed kunnen inleven in uw bedrijfscultuur. Zij denken mee met uw organisatie en staan middenin het werkveld. Kwaliteit en betrokkenheid staan voorop. Zie ook: HRM advies op abonnementsbasis.

Meer informatie?

Partner Personeel & Organisatieadvies kan u helpen bij het invullen van een HRM interim-management functie. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

HRM advies in uw regio

 

 

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies