Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


Uitzendkracht of payroll?

Werkt uw organisatie veel met tijdelijk personeel en wilt u bij voorkeur de medewerkers niet zelf in dienst nemen? Dan kan Partner Personeel & Organisatieadvies uw organisatie ondersteunen middels de uitzendconstructie of payroll-constructie.

Uitzendkracht

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt de mogelijkheid om werknemers te verlonen middels de uitzendformule. Indien men als werkgever zelf een geschikte kandidaat in portefeuille heeft dan kan men deze onderbrengen bij Partner Personeel & Organisatieadvies. De kandidaat wordt dan uitzendkracht. Partner Personeel & Organisatieadvies hanteert een transparante factor, door het zelf aanleveren van de kandidaat hanteren wij een scherp tarief. Door onze unieke constructie kunnen wij in het gehele land deze dienst aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Payroll

Ook kunnen wij uw organisatie de Payroll-constructie aanbieden. De werknemer komt wel bij u in dienst maar Partner Personeel & Organisatieadvies ontzorgt u zoals werkzaamheden betreffend de salarisbetaling, de loonstrook, de belasting- en premieafdrachten, de verzuimbegeleiding bij ziekte. En mocht er sprake van zijn ook voor ander tijdelijk of vast werk, ontslag of ontslagvergoeding.

Uitzenden en Payrollen in diverse branches

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft ervaring met uitzendkrachten en payrollen in tal van branches o.a.

Verwante informatie

Meer informatie?

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

HRM advies in uw regio

 

 

 

 

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies