Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


Advies ondernemingsraad en personeelsvertegenwoordiging

Bent u actief lid van een ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging? Bent u ondernemer en dient u een OR of PVT op te zetten binnen de organisatie? Wilt u advies en ondersteuning tijdens het zetten van deze nieuwe stappen. Wij organiseren trainingen en cursussen in relatie tot de OR en PVT.

Training OR en PVT

Advies opzetten OR & PVT

Wij verzorgen advies voor zowel directies als OR-leden en PVT-leden bij de volgende zaken:

HRM Advies

Opzetten PVT of OR

Opzetten ondernemingsraad

Moet binnen uw organisatie een ondernemingsraad worden opgezet? Graag benutten wij onze ervaring en kennis om u daarbij de juiste begeleiding te bieden.

Opzetten Personeelsvertegenwoordiging

Voor leden van de PVT zonder ervaring is het vaak moeilijk om de personeelsvertegenwoordiging op te starten. Partner Personeel & Organisatieadvies kan u van dienst zijn door PVT-leden de juiste begeleiding te bieden.

Personeelsadvies

Training/Cursus OR en PVT

Wij verzorgen trainingen en cursus voor leden van de ondernemingsraad of de personeelsvertegenwoordiging.

Training OR & PVT

Voor leden van de ondernemingsraad en de personeelsvertegenwoordiging organiseren wij training en cursussen. Inmiddels hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen:

Training en cursus voor OR

Cursussen OR & PVT

Speciaal voor OR-leden en leden van de PVT hebben wij een aantal cursussen ontwikkeld. Ook bieden wij coaching van de OR en PVT-leden aan.

Zie ook: voorbeeld OR training

Training en cursus voor de PVT

Adviseur Ondernemingsraad

Cursus Financieel Inzicht

Wij verzorgen cursussen financieel inzicht voor leden van de OR en PVT.

Ga door naar: cursus financieel inzicht OR en PVT leden

Waarom kiest u voor ons?

Wij hebben ruime ervaring m.b.t. de ondernemingsraad en personeelsvertegenwoordiging namelijk:

 

 

Verwante informatie


Dit zeggen onze klanten

Als vers gekozen leden van onze PVT, wilden we ons in de meest brede zin verdiepen in de materie die PVT heet. Wat kunnen we doen, wat mogen we doen en hoe staat de wet hierin enz, allemaal vragen die we graag beantwoord zouden hebben, dus maar gegoogled voor een training.

Hierbij kwamen we al snel uit bij Gerrit Lijkendijk van Personeel en Organisatieadvies.  Na enig emailverkeer hebben we een afspraak voor de PVT training voor ons team gemaakt.

Vrijdag 8 december konden we terecht in Hoogeveen.

In een prachtig monumentaal pand aan de Brinkstraat, werden we ontvangen met koffie en enig enthousiasme door Dhr. Lijkendijk. Het bleek al snel dat Dhr. Lijkendijk een man is, die mede door eigen praktijkervaringen zijn kennis heeft opgedaan.

Dit vertaalde zich in de speelse wijze  hoe de training was opgezet, niet alleen “droge” stof maar ook via doe-voorbeelden betrokken raken met de manier zoals een PVT zou kunnen werken. Een eyeopener was wel het feit,  hoe in een groep beslissingen worden genomen, hetzelfde zien en horen maar een ieder trekt op basis van….vaak zijn of haar eigen conclusies en dit zou weleens een valkuil kunnen zijn.

Conclusie; een leuke training die zeer de moeite waard is voor die PVT leden die vers instappen in de wereld die PVT heet. Ons team heeft zich echt voorgenomen om een proactieve PVT te gaan worden, die met een plan van aanpak wil gaan werken, dit mede door de kennis opgedaan tijdens de training.

PVT team Ilexys


Advies

Partner Personeel & Organisatieadvies kan u begeleiden bij vraagstukken rond OR en PVT. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

personeelszaken

Deskundig advies?

* Geen zorgen, u bent vrij om te kiezen

personeelsadvies
 

 

 

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies