Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


P&O advies op abonnementsbasis

P&O advies op abonnementsbasis biedt veel voordelen. Met het abonnement van Partner Personeel & Organisatieadvies bent u verzekerd van optimale service tegen een vast tarief. Ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatievraagstukken gedurende het jaar op het moment dat u het nodig hebt.

Herkent u zich in de volgende punten:

Wij hebben de expertise in huis om u verder te helpen. Inmiddels jarenlange ervaring in het personeelsvak, waardoor geen vraagstuk ons raar in de oren klinkt!

Deskundig personeelsadvies

Voor wie?

Voor wie is een P&O abonnement bestemd? Voor alle MKB en MKB+ ondernemers.

Is een HRM Abonnement interessant voor u?

Wanneer is een abonnement op onze HRM-diensten voor u interessant?

Een HRM-abonnement is interessant voor u in de volgende situaties:

HRM Abonnement afsluiten

Voordelen inhuren HRM Adviseur?

Om deze redenen kiest u voor een HRM Adviseur:

Advies HRM

U krijgt een vaste HRM-adviseur als aanspreekpunt, zodat u zich kunt focussen op die activiteiten waar u goed in bent. Bovendien heeft u aanvullende kennis en expertise in huis met actuele vakkennis en een gedegen praktijkervaring. Wij zijn als HRM Adviseur, uw vertrouwenspersoon en strategisch partner op HRM-onderwerpen.

HRM Abonnement afsluiten

Bovendien zijn wij altijd beschikbaar. Hebt u een urgent vraagstuk dan kunt u telefonisch sparren en vraagstukken doornemen. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen.

Personeelsadvies

Ondernemers verliezen veel tijd en geld aan het onjuist invullen van personeelszaken. Wij kennen de juiste wegen waardoor u geld bespaar tbij zaken als: verzuim, het voorkomen van UWV-sancties, de aanleg van de juiste dossiers bij een ontslagzaak, de juiste werving- en selectieprocedure etc.

Kosten HRM Adviseur

De tarieven die u betaalt zijn aantrekkelijk terwijl u continuïteit hebt voor HRM-diensten met een hoge kwaliteit. U betaalt pas meer wanneer u extra dienstverlening nodig heeft.

Flexibel en 'opmaat'

Maximaal voordeel, zonder vervelende verrassingen achteraf: Bij Partner Personeel & Organisatieadvies heeft u de mogelijkheid een serviceabonnement af te sluiten. Het abonnement voorziet in op maat afgestemde P&O capaciteit op het moment dat u het nodig hebt.

Voor een vast bedrag per maand of per jaar kunt u gebruik maken van onze telefonische / e-mail service en beschikt u over een aantal vooraf overeengekomen advies uren. Met de telefonische / e-mail service krijgt u snel een antwoord op korte en algemene vragen.
 

HRM Adviseur inhuren


De advies uren kunt u naar eigen inzicht inzetten voor meer complexe vraagstukken op het gebied van Personeel & Organisatie die op dat moment binnen uw organisatie spelen.

Kortom met ons P&O abonnement bieden wij u een snelle en flexibele oplossing tegen een zeer scherpe prijs.

Dit kunnen wij u doen?

Sluit u bij ons een HRM Abonnement af dan krijgt u ondersteuning bij deze werkzaamheden

Abonnementsvormen

Onze abonnementsvormen zijn talrijk. Eigenlijk is het heel simpel. U sluit bij ons een abonnement af voor het aantal uren dat u denkt nodig te hebben. In samenspraak stellen we de voorwaarden op.

P&O Abonnement

 
    Basisabonnement
:  1-12 uur per maand

 

P&O Abonnement
    Basis Plus: 12-16 uur per maand

 

P&O Abonnement
    Uitgebreid abonnement: 16-32 uur per maand

 

P&O Abonnement
    Uitgebreid PLUS: 32-64 uur per maand

 

P&O Abonnement
     Comfort: 64-96 uur per maand of meer

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Stel u sluit een Basisabonnement af voor de periode van 1 jaar. U beschikt in dat jaar over 144 uur aan adviesuren te verdelen over 12 maanden.

P&O abonnement

Welk abonnement past het beste bij u?

Wij kunnen vrij snel inschatten welk abonnement het beste bij u past. Hiervoor is een inventarisatiegesprek nodig waarbij wij de Quickscan HRM met u doornemen.

Tussentijdse opzegging

Een abonnement kunt u op ieder moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 2 maanden. Bij opzegging worden werkelijk bestede uren naar rato verrekend.

Verlenging

Abonnementen worden niet stilzwijgend verlengd. Aan het eind van iedere periode evalueren wij met u onze dienstverlening. Op basis daarvan kunt u kiezen voor verlenging c.q. opschaling van het huidige abonnement.

HRM Adviesgesprek

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies