Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


Onze Visie op HRM

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft een heldere visie wanneer het gaat over HRM-beleid binnen bedrijven en organisaties. En die is tweeledig:

HRM advies levert geld op

Een P&O adviseur of HRM adviseur kan uw organisatie veel geld besparen. Uw afdeling Verkoop moet professioneel aangestuurd worden, de afdeling inkoop en financiën evenzeer. Maar de afdeling HRM kan uw bedrijf veel kosten besparen c.q. geld opleveren. Wat dacht u van de kosten van:

Professioneel P&O beleid is een must

P&O beleid moet aansluiten bij de visie en strategie van uw bedrijf. Het moet conform de organisatiedoelen zijn die u wilt bereiken. De doelen van uw organisatie zult u alleen bereiken wanneer uw organisatie de juiste medewerkers heeft en die ontwikkeling kan doormaken die gewenst is.

Schoenmaker en de leest

Veel ondernemers in het MKB hebben verstand van hun vak. Maar ’t is een onmogelijkheid om de regelgeving bij te houden rond de arbo-wetgeving, de wet Verbetering Poortwachter, het ontslagrecht en alle nieuwe ontwikkelingen. En al zou het mogelijk zijn dan zijn dit niet de onderdelen waar u uw geld mee verdient.

Te groot voor een servet, te klein voor een tafellaken

Veel bedrijven in het MKB kunnen zich geen P&O adviseur veroorloven. Zeker niet fulltime. Soms heeft men al genoeg aan 2 tot 4 uur P&O advies per maand. Soms is er op bepaalde momenten behoefte aan P&O advies en op andere momenten is er die behoefte nauwelijks. Een HRM abonnement van Partner Personeel en organisatieadvies kan u daarbij helpen. In sommige dringende gevallen is het beter dat wij als HRM interim optreden.

 

HRM advies in uw regio

 

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies