Vrijblijvend meer informatie? Bel ons: 065 58 70 130

icon 1

Personeelsadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u voorzien van advies.

icon 2

Organisatieadvies

Partner Personeel & Organisatie-advies kan u organisatie vooruit helpen.

icon 3

HRM interim

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra advies of capaciteit op personeelsgebied


Onze coaches: Jean-Léon

Partner Personeel & Organisatieadvies werkt voor zijn coaching activiteiten nauw samen met professioneel opgeleide coaches. Eén van onze coaches is Jean-Léon. 

Jean-Léon is een mensenmens pur sang. Als middelste van een groot gezin nam hij van jongs af aan een sociale rol op zich. Deze rol heeft hij uit kunnen bouwen tot diverse leidinggevende posities in het bedrijfsleven. Nadat hij zijn muzikale hart volgde en klassiek zanger werd bleef het coachen van collega’s voor hem een vanzelfsprekendheid. Voor hem was het dan ook logische stap om er professioneel mee aan de slag te gaan. 

Jean-Léon is er van overtuigd dat elk mens de kracht en het talent heeft om zich gelukkig te voelen. Jean-Léon ziet zijn rol dan ook die van katalysator die belemmeringen kan wegnemen en zo mensen in beweging brengen. Dichter bij je zelf komen is zijn doel met aandacht voor je hoofd, je hart, je lichaam en wat je bezielt.

Hij wordt dan ook blij als hij mensen kan motiveren en inspireren om hun doel te bereiken. Iets veranderen in je leven, daar is moed voor nodig. Een nieuwe richting in je werk, diepgewortelde denkpatronen doorbreken of vastgeroeste gewoontes afleren, het zijn vraagstukken waar je vaak hulp bij kunt gebruiken. Om de keuzes vanuit een ander perspectief te bekijken, om twijfels om te zetten in richting, om dromen om te zetten in daden en ‘eigenlijk zou ik’ om te zetten in ‘ik ga’.

Coaching van de zaak

Met coaching van de zaak kun je regelmatig een coach in schakelen, een vertrouwd persoon die onafhankelijk is, er blanco kan instappen, geen weet heeft van ‘heilige huisjes’ en geen collega is van collega’s.

Coaching van de zaak kan concreet helpen bij o.a. stressklachten, faalangst, onzekerheid, dreigende burn-out, timemanagement en bij conflicten.

Wilt u meer weten, een coaching vraagstuk of kennismaken, maken een vrijblijvende afspraak.

Deskundig advies?

* Geen zorgen, u bent vrij om te kiezen

personeelsadvies

Geschreven door:

HRM Adviseur

Mijn naam is Gerrit Lijkendijk, eigenaar en oprichter van Partner Personeel & organisatieadvies. Als HRM-adviseur heb ik uitgebreide ervaring in diverse branches

Gerrit Lijkendijk

HRM advies in uw regio

Partner Personeel & Organisatieadvies biedt HRM advies aan bedrijven en organisaties in geheel Nederland. Wilt u een overzicht van onze HRM diensten in uw regio: HRM advies.

Trainingen

Partner Personeel & Organisatieadvies heeft diverse trainingen ontwikkeld zoals de training functioneringsgesprekken, trainingen voor de OR en PVT (teambuilding, communicatie). Lees verder: trainingen.

Begeleiding OR en PVT

Advies of begeleiding nodig bij uw OR of PVT? Lees verder: advies en begeleiding Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging.

HRM vraagbaak

Onze HRM vraagbaak is ontwikkeld voor werkgevers, organisaties en werknemers en gaat in op tal van HRM-thema's: van werving en selectie tot ontslag, van ziekte en verzuim tot het personeelshandboek. Lees verder:  HRM vraagbaak.

Personeelsadvies en Organisatieadvies

icon 1      Personeelsadvies

icon 2    Organisatieadvies

icon 3Hrm-interim management


"Graag komen wij met u in gesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek."

Contact

Twitter

Gerrit Lijkendijk

@GLijkendijk

Personeel en organisatieadvies, outplacement, ontslagbegeleiding, HRM-adviseur

  • Zorg voor actuele arbeidscontracten: http://t.co/n79I9HbXGD Tuesday 3 February
  • http://t.co/wC3tsz6x4I Friday 30 January
  • Nieuws van Partner Personeel & Organisatieadvies